Additional information

Paketimi

Kuti plastike dhe kartoni.

Masa

8-13kg kutia

Çmimi

Gjithmonë i ndryshueshëm

Karakteristika

Produkte të freskëta

Periudha

Mars – Dhjetor

Go top