Category: Tags: , , , , ,

Additional information

Paketimi

Paleta dhe kabllo

Masa

300-600kg paleta/ lidhja

Çmimi

Gjithmonë i ndryshueshëm

Karakteristika

Produkte të freskëta

Periudha

Dhjetor – maj

Go top