Category: Tags: , , , ,

Additional information

Paketimi

Kuti kartoni dhe plastike

Masa

5-9kg

Çmimi

Gjithmonë i ndryshueshëm

Karakteristika

Produkte të freskëta

Periudha

Maj – shtator

Go top