Category: Tags: , , , , ,

Additional information

Paketimi

Kuti plastike dhe kartoni.

Masa

9-13kg kutia

Çmimi

Gjithmonë i ndryshueshëm

Karakteristika

Produkte të freskëta

Periudha

Nentor-Mars

Go top