Additional information

Paketimi

Kuti plastike dhe kartoni.

Masa

6-9kg kutia

Çmimi

Gjithmonë i ndryshueshëm

Karakteristika

Produkte të freskëta

Periudha

Janar – Dhjetor

Go top