Category:

Additional information

Paketimi

Kuti kartoni dhe plastike

Masa

9-12kg

Çmimi

Gjithmonë i ndryshueshëm

Karakteristika

Produkte të freskëta

Periudha

Janar – Dhjetor

Go top