Category: Tags: , , , , ,

Additional information

Paketimi

Kuti plastike, kafaz dhe kuti druri.

Masa

8-12kg kutia.

Çmimi

Gjithmonë i ndryshueshëm

Periudha

Prill – Shtator

Go top