Category: Tags: , , , , , ,

Additional information

Paketimi

Kuti prej druri dhe plastike.

Masa

8-12kg kutia.

Çmimi

Gjithmonë i ndryshueshëm

Karakteristika

Produkte të freskëta

Periudha

Nëntor – maj

Go top