Eksport
Fruta & Perime

 • 1300 Fermerë
  Kemi kontrata me 1300 fermerë në të gjithë vendin
 • 70 Punonjës
  Në kohën e sezonit në kompani punojnë më shumë se 70 punonjës
 • Çmime të ulëta
  Cilësi e lartë e ushqimit natyror shoqëruar me çmime të ulëta

Elian Export
we export with heart

“Elian-Export” është themeluar në vitin 2014dhe përqendrohet në eksportin e frutave dhe perimeve të freskëta në të gjithë Evropën. Firma prodhon dhe bashkëpunon me fermerë. Ajo eksporton më shumë se 850 kamionë dhe bashkëpunon me shtete si Gjermania, Suedia, Italia, Spanja, Mali i Zi, Çekia, Polonia, Greqia, Bullgaria, Bosnje, Maqedonia, Rumania, Ukraina, Zvicër etj. Shoqëria eksporton të gjitha llojet e frutave dhe perimeve që prodhohen në vendin tonë. Në kohën e sezonit në kompani punojnë më shumë se 70 punonjës. Ne gjithashtu kemi 3 depo të tjera sekondare të pozicionuara në vende strategjike, në mënyrë që të jemi pranë fermerëve. Kemi kontrata me 1300 fermerë në të gjithë vendin. Kompania jonë është duke u bërë më e madhe çdo vit, e gjithë kjo vjen nga puna jonë me seriozitet dhe rëndësi.

 • Vetëm ushqim natyral
  Ne nuk bëjmë asnjë kompromis për cilësinë
 • Shumëllojshmëri të produkteve
  Një numër i madh dhe shumëllojshmëri të produkteve natyrore, duke dhënë mundësi zgjedhjeje.
 • Paketim
  Produkt i paketuar për transport dhe siguri.
 • Transport
  Transporti i produkteve me kamionët tanë.
Frutat e freskëta

Disa nga produktet që eksportojmë

Kompania jonë eksporton fruta dhe perime të freskëta. Ndiehuni të lirë për të eksploruar produktet tona, dhe të na kontaktoni për të kërkuar shumë më shumë produkte të tjera.

 • Adresa:
  Rrethrrotullimi Saver (autostrada), Lushnje, Albania
 • Telefon:
  +355692096009
  +355694581062
 • Email:
  info@elian-export.com
  elton.arapi@yahoo.com
Go top