Export Fruta & Perime

Kompania jonë eksporton fruta të freskëta dhe perime të freskëta.

Vetëm produkte natyrale

Ne nuk bëjmë asnjë kompromis për cilësinë. Vetëm fruta dhe perime të freskëta dhe natyrore

Shumëllojshmëri produktesh

Një gamë e gjerë frutash dhe perimesh.

Fruta e Perime

Të gjitha produktet tona janë të freskëta dhe natyrale.

Fruta dhe perime të
Freskëta Naturale Organike

Kompania jonë pëlqen të eksportojë fruta dhe perime të freskëta me cilësi të lartë nga të gjithë fermerët e vendit.

Përfitimet tuaja

Pse klientët na zgjedhin ne

“Elian-Export” është themeluar në vitin 2014 dhe është një nga tregtarët kryesorë në Shqipëri i cili përqendrohet në eksportin e frutave dhe perimeve të freskëta në të gjithë Evropën.

 • Vetëm produkte natyrale
  Ne nuk bëjmë asnjë kompromis për cilësinë
 • Shumëllojshmëri të produkteve
  Një numër i madh dhe shumëllojshmëri të produkteve natyrore, duke dhënë mundësi zgjedhjeje.
 • Paketim
  Produkt i paketuar për transport dhe siguri.
 • Transport
  Transporti i produkteve me kamionët tanë.
Më shumë rreth nesh

Kush janë klientët dhe fermerët tanë

"Elian Export" është një prodhues që bashkëpunon me fermere dhe eksporton më shumë se 850 kamionë dhe bashkëpunon me shtetet ku klientët tanë janë si Gjermania, Suedia, Italia, Spanja, Mali i Zi, Çekia, Polonia, Greqia, Bullgaria, Bosnja, Maqedonia, Rumania , Ukraina, Zvicër etj.

Prodhojme dhe kemi kontrata me 1300 fermerë në të gjithë Shqipërinë. Kompania jonë është duke u bërë më e madhe çdo vit, e gjithë kjo vjen nga puna jonë me seriozitet dhe përkushtim.

Love to export

Dicka rreth Nesh

“Elian-Export” është themeluar në vitin 2014 dhe përqendrohet në prodhimin dhe eksportin e frutave dhe perimeve të freskëta në të gjithë Evropën. Kompania eksporton të gjitha llojet e frutave dhe perimeve që prodhohen në vendin tonë.

Shumëllojshmëri të
produkteve të freskëta

Ndihuni të Lirë të na kontaktoni në çdo kohë

Ekipi ynë është i lumtur të përgjigjet në pyetjet tuaja dhe të përmbushë porositë tuaja.

ltx-parallax-layer
ltx-parallax-layer

Exportuar nga Elian Export

Go top